Uusin kuva

Vuoden Kuoro 2022

Tapahtumat

Alta löydät listauksen Naiskuoro Pihlajan tulevista yleisölle avoimista esiintymisistä ja muista tapahtumista.

Osta lippusi konsertteihimme täältä: Pihlajan lippukauppa Fientassa. Huom! Vaihda maaksi 'Alankomaat' niin pääset näkemään myös Haagin konserttimme. Pihlajan ja TAIKA:n yhteiskonserttiin saat ostettua lippusi täältä: TAIKA Choir shop.

Seuraavat tapahtumat

Art is Essential - concert
Paleiskerk, The Hague
20:00

Celebrate the power of art and music with an enchanting evening of diverse choral pieces, featuring special guests composer Merlijn Angad Gaur and cellist Miriam Kirby.

Tickets: € 20/15
Yhteiskonsertti TAIKA-kuoron kanssa
Houtrustkerk, The Hague
19:00

Finlandia - Finnish voices with TAIKA - Finnish Female Choir

Enjoy a collaborative concert with the Taika Choir, showcasing the rich tradition of Finnish choral music and the strong cultural ties between the two choirs.

Tickets: € 20/10, https://www.taikachoir.com/shop/
Meditation concert
Vreedehuis, The Hague
14:00

Conclude the weekend with a serene and introspective performance, designed to provide a peaceful and meditative musical experience.

Tickets: € 20

Kesäkuu 2024

Art is Essential - concert
Paleiskerk, The Hague
20:00

Tickets: € 20/15
Yhteiskonsertti TAIKA-kuoron kanssa
Houtrustkerk, The Hague
19:00

Finlandia - Finnish voices with TAIKA - Finnish Female Choir

Tickets: € 20/10, https://www.taikachoir.com/shop/
Meditation concert
Vreedehuis, The Hague
14:00

Tickets: € 20

Seuraa meitä somessa

This page was last updated on 25.3.2023. Photo of Pihlaja by Santtu Perkiö.