Tulevat tapahtumat

Uusin kuva

Female voices from the North

Käy ostamassa lippusi joulukonsertteihimme täältä: Naiskuoro Pihlajan lippukauppa Billettossa

Uusi musiikkivideomme 'Purrelle tuulta' julkaistiin kesäkuussa 2021!

Naiskuoro Pihlaja perustettiin Helsingissä keväällä 2003. Kuorossa laulaa innokas joukko naisia, jotka tekevät töitä tavoitteellisesti ja paneutuen. Kuoron ohjelmistossa on monipuolisesti edustettuna klassinen ja moderni musiikki sekä kansanlaulut ja kevyt musiikki.

Kuorossa on tällä hetkellä 23 aktiivista laulajaa, ja laulamme jopa kuuteen ääneen jakautuen. Tammikuussa 2021 Naiskuoro Pihlajan johtajana aloitti musiikin maisteri, kuoronjohtaja Karla-Maria Toiviainen. Teemme aktiivisesti yhteistyötä suomalaisten ja kansainvälisten musiikin ammattilaisten kanssa. Naiskuoro Pihlaja konsertoi, osallistuu laulukilpailuihin ja festivaaleihin, levyttää musiikkia, ja harjoittelee ahkerasti. Voit myös tilata koko kuoron tai pienryhmän omaan tilaisuuteesi laulamaan.

Kuoron toiminnan mahdollistaa Naiskuoro Pihlajan kannatusyhdistys ry. Kaikki kuorolaiset kuuluvat kannatusyhdistykseen, ja osallistuvat aktiivisesti sen toimintaan. Kannatusyhdistys mahdollistaa kuoronjohtajan palkkaamisen ja tukee kaikkea Naiskuoro Pihlajan toimintaa. Jos sinäkin haluat tukea kuoroa, voit liittyä kannatusjäseneksi.

Naiskuoro Pihlajan esiintymisasuna on suurimmassa osassa konsertteja joko kokovalkoinen asu tai tummansinininen pitkä iltapuku. Asun koristeena on kaulakoru, joka on valmistettu puuhelmistä, nahasta ja silkkinauhasta. Korun punaiset helmet edustavat pihlajanmarjoja ja nahasta tehdyt lehdet ovat syksyn väreissä. Korun on suunnitellut Liisa Riski, joka on myöskin valmistanut jokaisen korun käsityönä.

Naiskuoro Pihlaja harjoittelee Myllypuron kirkolla (Neulapadontie 12, 00920 Helsinki). Koronarajoitusten aikana harjoitukset voivat olla myös zoom-aplikaation välityksellä tai ulkona turvavälein.

Voit lähettää kuorolle sähköpostia osoitteeseen: naiskuoropihlaja(at)gmail.com.

Seuraa meitä somessa

This page was last updated on 25.6.2021. Photos of Pihlaja by Santtu Perkiö / Naiskuoro Pihlaja.